ENGELLER BEDENLERDE DEĞİL YÜREKLERDEDİR

Okulumuzda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile etkinlik düzenlendi.

Okulumuzun öğretmenleri tarafından çalıştırılan öğrenciler  3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü etkinliğini  kameralar karşısına geçerek  gerçekleştirdi.

Okulumuz öğretmenleri  Ferhat TULAN , Fatih TARLA  ve Fatma YILDIZTURAN tarafından çalıştırılan öğrenciler işaret dili ile bir gösteri düzenledi.

İşaret dili ile yapılan çalışmalar projeksiyon kullanılarak öğrencilere izletildi. Aynı zamanda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün önemi hakkında bilgilendirilen öğrencilere empati kurmanın ne kadar faydalı olabileceği aktarıldı.

Bu görüntülü çalışmada yer alan öğrenciler farkındalık yaratmak adına her türlü etkinliğe katılacaklarını söyleyerek özgüven ve yeteneklerini keşfetmenin heyecanını yaşadılar.

11-12-2019